Маскираниот полски ограбувач со пиштол, наиде на продавачка од старата школа со мокар џогер

Изгледа ја начека нервозна, што мора да работи ваква работа, па уште и да си има проблеми со газдата затоа што ја ограбиле. И… со џогерот по глава :).