Маскотата му направи смешна финта на хигиеничарот во трговскиот центар

Вака од страна изгледа смешно, но не сакате да сте на местото на човекот, кој патем кажано директно скока на ќотек :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.