Масовна тепачка со шипки на македонски државјани среде Италија

Браво, што убава слика прикажаа за нас пред светот.

Автор: Садмин Џафери

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.