Матурирањето е посебен ден, кој се памети цел живот, а оваа матурантка ќе сака да го заборави, заради високите штикли

Сѐ изгледаше во ред додека одеше на тврда подлога, но церемонијата заради пандемијата се одржуваше на стадионот, па мораше да се оди и по трева.