Маж ѝ се пушта на жена во автобус (виц)

Во градски автобус маж седи спроти една симпатична жена, која го гушка својот голем мачор. Мажот собира храброст и на крај решава да ѝ прозбори:
– Сѐ би дал да сум на местото на вашиот мачор. Каде го водите?
– На кастрација.