Маж одлучи да се исели од домот, откако слушнал чудни звуци од кујната (2 фотографии)

Еден човек реши да се исели од својот стан откако на фотографии од неговата навидум празна кујна, се гледа како нешто, налик на дух се крие зад вратата. Додека бил сам дома слушнал звуви од славината и други звуци од кујната.

Тој го земал својот телефон и тргнал да провери, а притота направил и две фотографии. Првата фотографија изгледа обично и не може да се забележи нешто посебно. Но, кога ќе погледнете од поблиску на втората може да се види „нешто“, што изгледа како дух.

Човекот вели дека живее со уште двајца цимери, но тие не биле во станот кога се случило ова. Тој ја проверил и кујната и останатите простории од станот, но немало никој. Исто така ја проверил и влезната врата и прозорците, но сѐ било добро затворено. Тој одлучил да оди да живее со семејството на одреден период, а неговите цимери одлучиле да останат во станот.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.