Маж сними мистериозен морничав звук кој доаѓа од шумата

Шумата е мистериозно место полно со животни и освен што можете да видите необични работи исто така можете и да слушнете необични звуци. Ова видео, снимено во Витсет (Мористаун), Британска Колумбија ја разбуди имагинацијата кај луѓето.

Човекот кој го снимил видеото слушнал чуден животнински звук кој доаѓа од морничавата шума. Најверојатно се работи за некое големо повредено животно, но сепак не е звук кој би сакале да го слушате на дневна база.

 

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.