Мажи, дишете слободно! Ова е доказ дека големината нема значење!

Кога во прашање е големината, логично е кај мал човек сѐ да биде помало, освен сметката во банка (секоја чест на исклучоците).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.