Мажиштето научи дека не треба да се правиш фраер ако панталоните не ти се точни

На видеото се гледа како жител на Сан Хозе чека пред неговата куќа бидејќи жената привремено го блокирала патот, додека ги носела своите деца во локално училиште. Кога жената побрзал назад кон својот автомобил, мажот чека да се соочи со неа.

Таа дури и седна во автомобило, а изреволтираниот маж ѝ се приближи, но додека да го искаже своето незадоволство настана една прилично комична ситуација.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.