Мажиштето реши да поигра малку вaлкaн танц со девојката, НО…

Гравитацијата реши да си поигра вaлкaн танц со него :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.