Мажиштето си фати нова девојка, ама го виде жена му

А новата девојка е вистинска убавица – трчај, трчај, заб :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.