Мажот ја испи првата текила во животот и настанот ќе го прогонува долго време

Ретко кој од друштвото очекуваше ваква реакција на обична текила.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.