Мажот ѝ дава комплимент на жената после многу години во брак (виц)

Му се жали жената на мажот:
– Кога ќе се погледнам во огледалото гледам стара жена, полна со брчки и целулит. Тоа многу ме растажува! Те молам кажи ми нешто што ќе ме развесели!
Мажот:
– Можеби си остарена, ама видот и понатаму одлично те служи!