Мажот е подготвен за лов и ѝ покажува на жената како ќе лови

Среде соба го поставил шаторот, да личи како безопасно купче лисја, а кога ќе дојде моментот…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.