Мажот гледа стриптиз од дома?! И вака можело!

Секој гледа колку што може повеќе да си ги задржи старите навики, па дури и одењето по вакви клубови. Доброто во ова е што парите ќе ти останат тебе, а меракот си си го направил :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.