Мажот и жената смислиле многу јака игра со бела и жолта ракија, таман како за во карантин

Во основа, ова е познатата игра дама, но наместо со црни и бели плочки, се игра со бела и жолта ракија.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.