Мажот има челични нерви, но ова и челикот го топи

Трпеше, трпеше, но на крај не издржа срце јуначко.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!