Мажот испушти еден машки, додека соругата работеше од дома

Како да се правда сега, сите ќе мислат дека беше таа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.