Мажот малку повеќе се занесе во играњето

Кога ќе фатиш во раце ваква девојка лесна како пердув, забораваш дека пердувот лесно може да ти летне од раце.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.