Мажот на својата жена ѝ купил за подарок ганц нов Mercedes-AMG GLS 63, па да ја видиме нејзината реакција

Не е чудно богатите луѓе да им подаруваат скапи автомобили на своите жени, а при тоа да ја покажуваат својата духовитост, но овој претера.