Мажот не е сигурен дали му дошло времето за женачка (виц)

– Душо, ајде да одиме до златарата! Бендисав венчални прстени и ги нарачав! Сега сигурно се готови.
– Љубов моја, не ли е малку рано. Јас рзмислував за тоа и можеби…
– Молааам?! И да си размислувал за тоа, прстенот пак ќе ти се најде. Можеш да го стопиш и да си направиш златен заб…
– Златен заб? Каде ќе го ставам?!?
– На местото на оној што ќе ти го избијам СЕГА!