Мажот реши да меси прв пат во животот, па жената му направи една проста, но смешна саботажа

Не за друго, затоа што веднаш се прави поголем експерт од неа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.