Мажот се опуштил на плажа со телефонот в раце, а не знае дека го снима моментот пред својата смрт (4 дел)

Црн хумор зачинет со разиграните носачи на ковчези од Гана.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.