Мажот си дојде дома заедно со другарите, затоа што знаеше дека жена му е дома со швалерот

Швалерот го извлече подебелиот крај, мажот дури сакаше да го остави и без „достоинство“, а жена како жена, се извлече со малку, како таа ништо да не правела.

Небаре дошол типот и ја силувал дома. Како беше онаа старата, додека лисицата не мрдне со опашката…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!