Мажот снима специјално новогодишно видео за својата сакана, но една работа не зел во предвид

Тој сакал да ја насмее и расположи, но не до толку. Ова испадна посмешно од планираното.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.