Мажот успеал да ја надмудри жената и да искористи максимум од самоизолацијата

После толку зборување да фати да поправи нешто низ дома, конечно се фатил за работа и тоа за најтешката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.