Мажиштето во жолто не е човек кој би сакале да го налутите

Тепачите веднаш се предомислија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!