Мажот доби две деца во ист ден, но не се близнаци?! Да, да можно е!

Медицинската сестра го сними моментот, кога неговата жена дозна дека и швалерката на мажот во истиот ден се пораѓа во истата болница.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.