Мажот добил порака „Те сакам!“

Маж добива СМС порака:
„Господине, вчера Ви испратив порака ‘Те сакам!’ но тоа не беше за Вас! Случајно сум го згрешила бројот. Извинете.“
Тој одговара:
„Касно е веќе госпоѓо, каснооо! Жена ми веќе Ве бара. Успеа да ви го најде и профилот на Фејсбук. За секој случај напуштете ја земјата!“