Мажот гледаа фудбал, а жената од бањата се жали како немало кој да ѝ го подаде фенот

„Веднаш душо, еве ти го фенот, исфенирај се еднаш за секогаш!“
Добар црн хумор :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!