Мажот ѝ дава подарок на жената, спакуван во повеќе украсни кеси, за да биде изненадувањето поголемо

Таа прво мислеше да не е накит, па потоа карти за патување, а тој поубав подарок не можеше да ѝ подари.

Во пликот имаше ДНК тест кој покажува дека 3 годишното девојче всушност не му било ќерка. Ѝ даде на жената рок до крајот на месецот да се исели од неговата куќа.