Мажот ѝ направи на жената финта огномет и сега ќе спие на каучот 2 недели

Финтата многу лесно се прави, но не ви препорачуваме да ја пробувате.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!