Мажот и жената уште не се навикнале на новите скали, па нивната камера на влезот го сними ова смешно видео

Прво жената се оптегна, а мажот веднаш дотрча на помош.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.