Мажот ја фати жената на дело а претходно ни на крај памет не му паѓало дека му се случува нешто вакво зад грб

Ова е објаснувањето на ситуацијата од страна на рогоносецот: „Живееш ти така со жена ти, веќе имате и мало дете, ти се убиваш од работа, за да ги нахраниш, а потоа се враќаш дома и таму твојата жена ја работат. И што добиваш како објаснување?
– Тој само дошол да поседи малку.“

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!