Мажот ја учи жената да вози трактор, но дали тоа е добра идеја?

На почеток дури и добро и тргна, но дајте ѝ шанса и подгответе се за жесток шок.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.