Мажот ќе ви покаже како доброволно се потпишува смртна казна

Шансите за преживување по ова се прилично мали.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.