Мажот ми ме изневерува (виц)

Една жена ѝ се јавува на својата најдобра другарка да ѝ се пожали:
– Мила, мажот ми ме изневерува!
– Убиј го!
– За почеток му ги издупчив презервативите!
– Кога тоа?
– Пред 1 недела.
– Ќе те убијам!