Мажот на Русинката малку подранил од работа, па планот за бегство на швалерот и не е толку успешен

Мора да се напомене дека и соседите се на страна на мажот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.