Мажот на својата жена ја тестира апликацијата Google Lens, која препознава предмети

Почекајте кога го сврте телефонот кон својата жена која работеше нешто во кујната… Апликацијата препозна „проститурка“ :). Некој ќе спие на каучот некое време.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.