Мажот направи несвесен потег додека снимаше, а не е свесен каков проблем си создаде

Моментот кога твоајата понежна половина решава да ти го загорчи животот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.