Мажот нашол начин како на раат да ужива во фудбалот

Се разбира ова е само шега, инаку деновиве сите сме со нашите репрезентативци. Со Австрија играа одлично и малку фалеше крајната слика да биде сосема поинаква. Се надеваме дека во наредните два натпревари тоа ќе се поправи. Само напред момци!