Мажот по „грешка“ ѝ испрати порака на сопругата и сега ја чека својата казна

Тој мислел дека е во ред да се пошегува така што ќе ѝ прати на сопругата порака: „Таа си замина, можеш да дојдеш.“ Сепак не очекуваше дека жената ќе изреагира вака брутално.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.