Мажот се чалами правејќи тешки утрински вежби, но Џони го спушти на земја

Додека газдата први утрински вежби, Џони пак, од друга страна, има други утрински проблеми.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.