Мажот се вратил од кафана и ја фатил жената со друг (виц)

Се враќам сношти од кафана, нели ги отворија сега терасите, влегувам дома, а таму што ќе видам… Ја фаќам жената во спалната со друг. Изгасено светло ама ги видов што прават. Па кога го фатив тој… ќотек, ќотек, шамари, клоци, шамари, клоци… Потоа ја фатив жената и гледам не е мојата…
– Комшо, заклучувајте ги тие врати бе!!!