Мажот се вратил од работа а жената веќе си легнала (виц)

Се враќам сношти преморен од работа, ја гледам жена ми веќе си легнала. Легнувам до неа и таа ме прашуваа како си поминав на работа. Ми текна дека колегата Мите кажа еден јак виц и ѝ го кажувам јас вицот, а еден машки глас почна да се смее од под креветот. Некој знае ли нешто за духови?