Мажот си ја заборави жената

Си ја заборави жената, но ќе му текне кога ќе му стане чудно зошто никој не му кажува како да вози :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.