Мажот уредно ги документира најубавите моменти од неговиот летен одмор

Ваквите моменти мора да се запаметат!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.