Мечка дојде да посети американка, а таа не дозволува натрапници

Во Јута, САД мечка беше фатена на камера како се обидува да влезе во двор полн со кучиња. Но, сопственичката не прима гости!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!