Мечокот Себастијан се здебелил 76 килограми за да заработува пари на интернет

28-годишниот Себастијан од Њујорк познат како „Spartan Pudge“ некогаш бил витко момче. Но, тој решил да јаде по 5.000 калории на ден и да се здебели повеќе од 76 килограми за да заработува пари. Тој сфатил дека некои мажи се подготвени да платат пари за да го видат „мечокот“ како јаде. Можете да го исклучите интернетот за денес.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!