Медена земја 2: Македонец чува пчели во стаклени тегли

Човекот се вика Благојче Настевски и ќе ви покаже како го прави тоа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.